parola trimita
logina gresita
umple nume
   
   
   
 
anula
login
 
acasa  »   mail  »   login Русский Romana English

« search
     
CURS VALUTAR BNM
USD 17.6521
EUR 20.7694
RUB 0.2435
RON 4.1969
UAH 0.6611
CALCULATOR VALUTAR
USD
EUR
RUB
RON
UAH
LEI
 

Elletipi: nume, marca, garanția
Elletipi a început activitatea în 1954 cu turnare plasticii sub presiune. De-a lungul timpului, compania a urmărit îndeaproape evoluția pieței și tendințele estetice și a început să se specializeze în producția de accesorii pentru mobila de bucatarie.
Fiind unul dintre liderii din acest sector, Elletipi se marchează prin căutarea permanentă a soluțiilor tehnice unice cu un design inovator si are un departament intern de dezvoltare a produsului. Unele produse din acest catalog au fost dezvoltate în colaborare cu arhitectul Giuseppe Minkolelli care activează în compania «Lineaguida»

Soluții tehnice bine gândite
Aceste elemente pot părea obișnuite, dar, de fapt, noi cu mare grijă ne ocupăm de designul lor, ca ele să aducă beneficii, și ca utilizarea lor în bucătărie să fie plăcut și funcțional. Pentru că știm că fiecare bucătărie are un stil propriu, oferim o varietate de soluții și finisaje - de la design clasic la contemporan.

Siguranța noastră
În jurul bucatariei este concentrată întreaga viață a casei - un loc de întâlnire pentru membrii familiei și prietenii. Prin urmare, în calitate de astfel de accesorii simple, cum ar coșul de gunoi, tacâmuri, drenor fel de mâncare, vorbesc despre noi, despre relația noastră cu mediul înconjurător. Elletipi a fost întotdeauna atent la nevoile clienților săi. Mai mult de 50 de ani de experiență, de investiții continue în tehnologie, formarea profesională, căutarea și cercetarea - acestea sunt punctele noastre forte.

UPPO
Tăvi tacâmuri
WASTE
Coșuri de gunoi
WASTE
Sub chiuvetă
 
Яндекс.Метрика