parola trimita
logina gresita
umple nume
   
   
   
 
anula
login
 
acasa  »   mail  »   login Русский Romana English

« search
     
CURS VALUTAR BNM
USD 17.6521
EUR 20.7694
RUB 0.2435
RON 4.1969
UAH 0.6611
CALCULATOR VALUTAR
USD
EUR
RUB
RON
UAH
LEI
 

PIATRĂ ARTIFICIALĂ

Firma "OCS-PRIM" SRL garantează o calitate excelentă a produselor cu preţuri tolerante! Mărfurile noastre sunt certificate în Republica Moldova.

Piatra artificială - este un material original compozit solid pe baza fizică umplere minerale pigmenților colorate și răşină de polimeri bonding. Acest material nu numai combină frumuseţea şi funcţionalitatea de piatră naturală, dar, de asemenea, are un număr de alte beneficii. Mai întâi de toate, reparabilă, igienică, durabilă şi uşor pentru prelucrare. Piatra artificială uşor se măcinează, se cioplește şi vă permite să se aplicați tehnologia încleierii fără cusătură pentru a crea un produs monolit.

Domeniul de aplicare a pietrei artificiale e extrem de largă. Utilizarea pietrei artificiale accentuiază stilul bucătăriei şi baiei Dvs., face oficiul mai reprezentativ, şi incaperile de casă mai confortabile. Piatra artificială este materialul cel mai practic pentru utilizarea în interiorul şi exteriorul întreprinderilor de alimentație publică (restaurante, baruri, cafenele), bănci, cinematografe, locuri de divertisment, magazine şi alte locuri publice. Datorită rezistenței sale chimice şi igienice, piatra artificială este, de asemenea, un material indispensabil pentru utilizare în instituțiile medicale (topuri în birourile de stomatologie, chirurgie). Alte utilizări ale pietrei artificiale sunt pervazuri, perete panouri, căptușeala marginilor, detalii de mobilier exclusiv, piscine şi balustrade la ele.

Blaturile de bucatarie din piatra artificiala sunt ideale pentru bucătării, case moderne (Piatra artificiala este uşor de îngrijit şi uşor de recuperat după deteriorări comparativ cu piatra naturală). Aspectul exterior al tabletop nu se modifică pe toată durata de viață, nu necesită întreţinere periodică şi îngrijire.
 
Avantajele pietrei artificiale față de materialele traditionale de finisare:

Materialul Avantajele Dezavantajele
Piatră naturală Rezistență, durabilitate şi frumuseţe, o textură distinctivă. Fragilitate, porozitate, (sub rezerva de poluare, sedimentare de bacterii), se pot prăbuşi sub influenţa un acid puternic, nu pot fi restaurate, nu uniform - culoarea şi textura variază cu timpul. Tratamentul este complex şi este limitat.
Țiglă Are variante pentru oformare. Rezistibil la căldură. Fragil, nu poate fi restaurat. Are o suprafață denivelată.
Lemn Textură expresivă, curăţenia de mediu. Lipsa de rezistenţă la stres mecanic şi la umiditate.
Laminat Versatilitate, usurință de curățare. Lipsa de rezistenţă la stres mecanic. Strat subţire, stratul exterior de culoare fragil.
Inox Practic și rezistibil. Limite la folosire, dificultăţi în caz de deteriorări mecanice.
Enamel acoperire Posibilitatea de curăţare umedă. Variaţii de culoare. Fragilitate, probabilitatea mare de fisuri, chips-uri, nesupuse reparaţiei.
Piatră artificială Posedă toate caracteristicile enumerate mai sus. Nu are dezavantajele enumerate mai sus.


Aţi dori să utilizaţi material rezistent de înaltă calitate pentru a crea un spaţiu de locuit elegant? O gamă largă de decoruri şi culori din piatra artificiala Reston ® poate să Vă ajute să faceți o realitate din deciziile de design cele mai indraznețe!

Noi executăm comenzi exclusiv pentru proiecte de design individuale!
 
Яндекс.Метрика